Bulgaria - Stara Zagora: Engineering design services for the construction of civil engineering works

Release

ID
ocds-pyfy63:2018-502399:2018-502399
Date
2018-11-14
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2018-502399

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Stara Zagora: Engineering design services for the construction of civil engineering works
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price
Award period
2018-12-19 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Няма

Economic/financial eligibility:

1. Участникът да има застраховка „Професионална отговорност“ по чл. 171 от Закона за устройство на територията (ЗУТ) за проектант.Доказва се с представянето на заверено копие на застраховка „Професионална отговорност“ по чл. 171 от ЗУТ за проектант с минимално застрахователно покритие съгласно Наредба за условията и реда за задължително застраховане в проектирането и строителството.При подаване на офертата участниците декларират съответствието си с критериите за подбор чрез попълване на информацията, изисквана от възложителя, в съответния раздел в ЕЕДОП.Считано от 1.4.2018 г., съгласно чл. 67, ал. 4 от ЗОП ЕЕДОП се предоставя в електронен вид (вж. т. 2.2.1 от раздел ІІІ. „Указания към участниците“ на документацията).Документите, с които се доказва съответствието с поставените критерии за подбор, се представят от участника, определен за изпълнител, преди сключването на договора за обществената поръчка. Документите се представят и за подизпълнителите и третите лица, ако има такива.

Economic/financial minimum level:

1. Участникът да има застраховка „Професионална отговорност“ съгласно чл. 171 от ЗУТ за проектант, покриваща минималната застрахователна сума за строежи втора или по-висока категория съгласно Наредба за условията и реда за задължително застраховане в проектирането и строителството.

Technical/professional eligibility:

1. Участникът да разполага с екип от правоспособни физически лица с определена професионална компетентност за изпълнението на поръчката.Доказва се с представянето на декларация, съдържаща списък на проектантите, които ще изготвят съответните проектни части.Проектантите да са вписани в регистър на лицата с пълна проектантска правоспособност съгласно чл. 6, т. 1 от Закона за камарата на архитектите и инженерите в инвестиционното проектиране и да притежават валидно удостоверение за пълна проектантска правоспособност.Ако лице от екипа на участника е чуждестранно лице, то той трябва да притежава документ, удостоверяващ правото да извършва проектантска дейност, издаден от компетентен орган на държава — членка на Европейския съюз, или на друга държава — страна по Споразумението за Европейското икономическо пространство.В случай че участникът ще използва ресурси на трети лица, представя доказателства (декларация за ангажираност на лицето, което ще участва в изпълнението на поръчката и др.), че ще има на свое разположение тези ресурси за времето на изпълнение на поръчката.При подаване на офертата участниците декларират съответствието си с критериите за подбор чрез попълване на информацията, изисквана от възложителя, в съответния раздел в ЕЕДОП.Считано от 1.4.2018 г., съгласно чл. 67, ал. 4 от ЗОП ЕЕДОП се предоставя в електронен вид (вж. т. 2.2.1 от раздел ІІІ. „Указания към участниците“ на документацията).Документите, с които се доказва съответствието с поставените критерии за подбор, се представят от участника, определен за изпълнител, преди сключването на договора за обществената поръчка. Документите се представят и за подизпълнителите и третите лица, ако има такива.

Technical/professional minimum level:

1. Участникът да разполага с минимум 1 проектант с пълна проектантска правоспособност за всяка проектна част.
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2018-11-14 - 2018-12-19

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-502399:obj:1
Classification
CPV / 71322000
Description
Услуга, включваща изготвяне на работен проект за обект „Ремонт на дренажна система в п/ст „Самара“, включително осъществяване на авторски надзор.Проектът да предвижда мерки за решаване проблема с наводняването терена на ОРУ 110 kV. При проектирането с приоритет да се използва съществуващата изграденост от съоръжения за отводняване, освен ако това е икономически нецелесъобразно. Проектът да бъде изготвен във фаза „работен“, включващ следните проектни части:— част „Геодезия“ — заснемане на съществуващото положение, вертикална планировка и отводняване,— част „Строително-конструктивна“,— част В и К — площадково отводняване,— част „Пожарна безопасност“,— част „План за безопасност и здраве“,— част „План за управление на отпадъците“,— част „Проектосметна документация“ — количествено-стойностна сметка— други проектни части, в случай че се установи такава необходимост в процеса на изпълнение.

Parties

Roles
buyer
Organization name
„Elektroenergien sistemen operator“ EAD, mrezhovi eksploatatsionen rayon Stara Zagora
Street address
bul. „Otets Paisiy“ No. 89
Locality
Stara Zagora
Postal code
6000
Country
BG
Contact name
Galina Varbanova — po protsedurni vaprosi, te;. +359 42619731; Petar Petrov — po tehnicheski vaprosi, tel. +359 42619755
E-mail
g.varbanova@sz.eso.bg
Phone
+359 42600424
Fax
+359 42602957
Website
Link

Organization data Organization in JSON